Akıllı Takip Cihazları - TAG ler

15-01-2024 15:19
Akıllı Takip Cihazları - TAG ler

Günümüz yaşamının yoğun temposunda, bazı eşyaların yerlerini hatırlamada unutkanlık ve kaybetme durumları sıklıkla başımıza gelmektedir. Hatta çok sevdiğimiz evcil hayvan dostlarımızın haylaz kayboluşlarını da düşününce, bazen yaşımız ileri olmasa dahi bu durumlar kendimizi daha yaşlı, erken yaşlanmış veya bunamış gibi hislere kadar götürebilmektedir. 


Durun, hemen telaş etmeyin! Aslında 7 den 70 e kadar tüm yaş grupların da çok olağan bir durum olan, gündelik olarak az kullanılan veya sık sık yer değiştiren bu neslerimiz için; unutma ve kaybetme kavramları teknolojinin imkanları ile biraz daha kolay bir hale dönüşmektedir.


Evcil dostlarınızın haylaz kayboluşları, cebinizde ağırlık olmasından kaynaklı sık sık yer değiştirdiğiniz anahtarlarınız, yoğun bir günde eksikliği fark edemeceğiniz cüzdanınız, seyahatlerde sıklıkla yer değiştren bavullarınız vb. birçok nesne, eşya yada can dostlarımızın kaybolmalarına; büyük ölçüde engel olabilecek mobil cihazlar yani akıllı takip cihazları bize bu hizmeti sunuyorlar. Samsung markasında SmartTag, Apple markasında ise AirTag veya PinTag bu ürünlerden bir kaçını sizler için inceledik ve işlevselliğini gördükçe Cin Cin Elektronik olarak bu ürünlerde memnun kaldığımızı açıkca ifade edebiliriz.




IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.